top of page

VRATA ZA OGRAJO

Na voljo so enokrilna, dvokrilna in drsna vrata. So pocinkana in prašno barvana iz cevi 40x40 mm in 100x40 mm, v notranjosti je vstavljena pravokotna žičnata plošča z odprtinami 50x215 mm.
Vrata so dobavljiva v kompletu s cevastimi stranskimi stebri 50x50 mm in 80x80 mm (odvisno od velikosti vrat) in pripadajočim montažnim priborom v standardnih barvah (siva ali zelena Ral 6005). Zaradi preprostih in čistih linij v kombinaciji z robustnostjo in zaradi enostavne vgradnje se taka vrata vse bolj uporabljajo v javnih in zasebnih zgradbah.

Vrata za ograjo

VRATA ZA VRTNO OGRAJO

Vrtna vrata so na voljo enokrilna in dvokrilna. So pocinkana in barvana, znotraj okvirja je varjena mreža z odprtinami 50x50, iz žice Ø 4 mm. Vrata imajo nastavljive vijačne tečaje in reverzibilno ključavnico s ključem in ročajem. Pokrovčki za stebre in okvirje so iz plastike. Vrtna vrata so dobavljena v kompletu s cevastimi stranskimi stebri in ustreznim pritrdilnim materialom v zeleni barvi RAL 6005 ali sivi barvi RAL 7016.

vrtna vrata
enokrilna vrtna vrata
vijak pri vratih
dvokrilna vrtna vrata

VRATA ZA ŠPORTNE OBJEKTE

Vrata za športne objekte so narejene iz vroče pocinkane cevi Ø 48 mm, opremljene z vroče pocinkanimi obodnimi palicami 10 mm, ki omogočajo fiksiranje znotraj iste, ohlapne mrežaste mreže ali katere koli druge mreže po vaši izbiri. .
Vrata za športne objekte so dobavljena v kompletu s pritrdilnimi dodatki in se uporabljajo v manjših/srednjih športnih objektih.

vrata za športne objekte
bottom of page