top of page
Search

IZBIRA STENSKIH PANELOV

Updated: Mar 22, 2022

Za obnovo oz. izgradnjo objekta se čedalje več uporabljajo fasadni sistemi iz panelov. Izbira panelov je odvisna na objekta, ki ga želimo uredit. Zelo velik pomen pri izbiri stenskih panelov so para propustnost, vodo odbojnost ter sloj izolacije. Pomemben faktor za nakup in izbiro stenskega panela, pa je tudi končna cena.
Stenski paneli so ekonomična opcija za stene poslovnih objektov, kot tudi domačih garaž in drugih objektov. Stenski paneli nam omogočajo lep zunanji videz z pestro izbiro barv. Hkrati imamo z vgrajeno izolacijo, že končano steno, brez montaže dodatnega izolativnega materiala.


Struktura stenskega panela je zgrajena iz 3 plasti. Na zunanji strani pločevina (barva po izbiri), ki je odporna proti koroziji in vremenskim vplivom. Na sredini je sloj izolacije, ki se jo lahko prilagodi po meri, notranja stran pa je pločevina navadno iste barve kot zunanja.

Stenski paneli so enostavni za montažo. Paneli so sestavljivi in enostavno se jih lahko zaključi z vogalniki oz. raznimi drugimi dodatki za obrobo stenskih panelov.

Dimenzije stenskih panelov so navadno en meter po širini, dolžina pa se prilagaja po meri oz. karakteristiki objekta.Za dodatne nasvete in ponudbe se lahko obrnete na www.procompaneli.si
bottom of page